Age of Empires 2: Definitive Edition vychádza 14. novembra

Značne vylepšená verzia populárnej stratégie Age of Empires 2, Definitive Edition, dostala oficiálny termín vydania. Počas herného veľtrhu Gamescom 2019 bolo zo strany Microsoftu oznámené, že v obchodoch Microsoft Store a Steam bude dostupná od 14. novembra.

Hra vyžaduje operačný systém Windows 10 a režim viacerých hráčov bol vytvorený tak, aby prepojil obidva digitálne obchody – Steam a Microsoft Store. Cena bola stanovená na 20€ a v prípade záujmu sa hra už dá predobjednať. V deň svojho oficiálneho vydania bude navyše zaradená do ponuky služby Xbox Game Pass pre PC.

Súvisiacie články

Čo sa týka vylepšení, pôjde o 4K rozlíšenie, nové animácie, plne remastrovaný soundtrack, integráciu služby Xbox Live a achievementov, ale aj o niekoľko noviniek po stránke obsahu. Pôjde o pridanie štyroch nových civilizácií a troch kampaní, zvýšenie populačného limitu, ako aj režim turnajov a takzvaný „spectator mode“ pre sledovanie hier ostatných hráčov v reálnom čase.

Age of Empires: Definitive Edition – Steam aj Xbox Game Pass

Microsoft v súvislosti so sériou Age of Empires oznámil aj to, že vylepšená „jednotka“, Age of Empires: Definitive Edition, je teraz predávaná aj cez Steam a  zároveň pridaná bola do služby Xbox Game Pass pre PC. Aj v tomto prípade je podporovaný „cross-play“ medzi Microsoft Store a Steamom.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.