Nový produkčný skener od Xeroxu prináša inováciu v podobe paralelného skenovania

Spoločnosť Xerox v priebehu tohto týždňa oznámila dostupnosť nového produkčného skenera DocuMate 6710. Ten je navrhnutý pre priemyselné využitie, všade tam, kde je stále vysoká spotreba papiera – súdnictvo, evidencia, zdravotníctvo či vzdelávací sektor. Vyzdvihovaná je najmä rýchlosť skenovania, čo má prísť vhod v prostrediach, kde tento úkon často prebieha takpovediac na počkanie.

Skener DocuMate 6710 je kombináciou rýchleho snímania a automatického spracovania obrazu, a to spojením mnohých krokov do jediného – od nasnímania až po uloženie v zložke,“ hovorí Ondřej Vltavský, produktový manažér Xerox. „Vďaka tomu ušetríte drahocenný čas – už žiadne opakované nastavovanie – dokument bude presne tam, kde ho potrebujete v kvalite, akú požadujete, a to rýchlo a bez zbytočných medzikrokov.“

Na základe licenčnej zmluvy o ochranných známkach so spoločnosťou Xerox Corporation bude DocuMate 6710 vyrábať a uvádzať na trh spoločnosť Visioneer, a to v rámci štandardov kontroly kvality spoločnosti Xerox.

Spracovanie až 100 strán za minútu

Rýchlosť skenovania DocuMate 6710 je výrobcom uvádzaná na 100 strán za minútu, pričom za týmto údajom si stojí a tvrdí, že to čo je uvedené je aj skutočne dosahované. Podieľať sa na tom má kombinácia viacerých faktorov:

Súvisiacie články
  • Interná technológia Acuity od spoločnosti Visioneer, ktorá do skeneru včleňuje 15 algoritmov pre vylepšovanie obrazu. Táto procesorovo náročná práca je vykonaná ešte predtým, než naskenované dáta dorazia do počítač
  • USB 3.0 pripojenie, ktoré ďalej urýchľuje komunikáciu medzi skenerom a počítačom.
  • Visioneer Acuity detekuje a využíva dostupnú pamäť a procesný výkon pripojeného počítača a zaistí tak, že sa pripojený počítač nestane najslabším miestom.
  • 35 tisíc stránok za jednodenný pracovný cyklus a 300 stránkový automatický podávač dokumentov.
  • ovládač, ktorý podporuje pripojenie viacerých skenerov k jednému počítaču naraz, a tým umožňuje zvýšenie počtu naskenovaných strán za hodinu.

Služba One Touch pre vytváranie pracovných úloh

Skener DocuMate 6710 obsahuje službu One Touch od spoločnosti Visioneer, ktorá s technológiou Acuity používateľom umožňuje určiť jednotlivé kroky, ktorými sken prechádza od samotného naskenovania až do svojej cieľovej destinácie.

Užívatelia môžu zadať až 90 rozdielnych pracovných úloh a spustiť ich priamo na ovládacom paneli skeneru. Jednotlivé pracovné úlohy môžu navyše bežať paralelne na jednom počítači s viacerými pripojenými aktívnymi skenermi. Služba TWAIN DriverPLUS od Visioneeru s technológiou Acuity následne zaistí presnú integráciu skenu s jeho finálnou destináciou alebo IT aplikáciou.

Cena a dostupnosť

DocuMate 6710 od Xeroxu je dostupný pri objednania online na www.xeroxscanners.com/DM6710 a u autorizovaných predajcov. Cena sa v zahraničí pohybuje na úrovni 6500 dolárov, v našich končinách môžeme očakávať analogickú cenu v eurách.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.