Grid Autosport môžete získať zadarmo, stačí si do 30. mája zahrať aspoň 5 minút

Menej známy elektronický obchod s hrami GameSessions pre hráčov pripravil ďalšiu príležitosť ako môžu úplne bezplatne získať nejakú tu hru. Tentokrát ide konkrétne o závodný titul Grid Autosport.

Pre pripomenutie, ide o rovnaký obchod, ktorý pred časom rozdával hru Hitman: Absolution, takže aj teraz platia rovnaké pravidlá – na to, aby ste hru získali natrvalo si ju musíte nainštalovať a zahrať po dobu minimálne piatich minút.

Na splnenie tejto podmienky našťastie budete riadne upozornení, a ako pred časom upozornil čitateľ s prezývkou „msoky“, hru stačí päť minút nechať spustenú v hlavnom menu, nemusíte ju aktívne hrať. Pripravte sa ešte aj na to, že pri prvom spustení na vás vybehne reklama.

Priamo obchod GameSessions upozorňuje, že v hre nebudú fungovať veci naviazané na Steam, konkrétne spomína režim hry viacerých hráčov. Dostupný by tak mal byť len obsah pre jedného hráča, čo niekoho môže odradiť, no nejde o žiadnu veľkú tragédiu.

Súvisiacie články

Ako každá podobná akcia, aj táto je časovo obmedzená. Na to, aby ste hru získali natrvalo, musíte ju aktivovať do 30. mája.

Díky za tip, Erik!

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.