MojWindows

Menej známy elektronický obchod s hrami GameSessions pre hráčov pripravil ďalšiu príležitosť ako môžu úplne bezplatne získať nejakú tu hru. Tentokrát ide konkrétne o závodný titul Grid Autosport.

Pre pripomenutie, ide o rovnaký obchod, ktorý pred časom rozdával hru Hitman: Absolution, takže aj teraz platia rovnaké pravidlá – na to, aby ste hru získali natrvalo si ju musíte nainštalovať a zahrať po dobu minimálne piatich minút.

Na splnenie tejto podmienky našťastie budete riadne upozornení, a ako pred časom upozornil čitateľ s prezývkou „msoky“, hru stačí päť minút nechať spustenú v hlavnom menu, nemusíte ju aktívne hrať. Pripravte sa ešte aj na to, že pri prvom spustení na vás vybehne reklama.

Priamo obchod GameSessions upozorňuje, že v hre nebudú fungovať veci naviazané na Steam, konkrétne spomína režim hry viacerých hráčov. Dostupný by tak mal byť len obsah pre jedného hráča, čo niekoho môže odradiť, no nejde o žiadnu veľkú tragédiu.

Ako každá podobná akcia, aj táto je časovo obmedzená. Na to, aby ste hru získali natrvalo, musíte ju aktivovať do 30. mája.

Díky za tip, Erik!

10.05.2019

+