Ďalšieho Gears of War sa dočkáme možno už v septembri

Fanúšikovia hier Gears of War netrpezlivo čakajú na vydanie ďalšieho pokračovania tejto epickej akčnej série, no do dnešného dňa sme sa ešte stále nedozvedeli žiadne detaily o tom, kedy presne budeme mať možnosť pokračovať v dobrodružstvách obľúbených postáv.

Minuloročný herný veľtrh E3 2018 sa síce aspoň čiastočne venoval pripravovanému pokračovaniu s názvom „Gears 5“, no kľúčové informácie stále chýbali. Z pohľadu vydania sme sa dozvedeli len toľko, že plánované je na rok 2019 pre Xbox One a Windows 10, a hra by mala byť okamžite dostupná aj cez službu Xbox Game Pass.

Takmer pol roka je už za nami, nové informácie oficiálnou cestou zverejnené neboli, a hoci je jasné, že Microsoft sa tomuto očakávanému kúsku bude venovať počas tohtoročnej „E3-ky“, potešiť nás môže aspoň možný únik informácií.

Súvisiacie články

Pozornosti portálu Generación Xbox neušlo, že taiwanská agentúra, ktorá pri hrách posudzuje vhodné vekové obmedzenie a „závadnosť“ obsahu, vo svojom katalógu pri Gears 5 uviedla konkrétny dátum vydania, a to 10. september. Po tom, čo došlo k medializácii tejto skutočnosti, informácie upravila a termín vydania tu už viac nenájdeme.

Je celkom možné, že proste došlo k predčasnému zverejneniu podrobností, no či to tak skutočne je, sa dozvieme asi až o mesiac. E3 2019 prebieha v termíne od 11. do 13. júna a Microsoft sa pripravuje na doteraz najväčšiu šou vo svojej histórii.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.