Crackdown 3 nenapĺňa očakávania

Od prvého predstavenia tretieho prírastku série Crackdown do jeho reálneho vydania uplynulo takmer päť rokov. Hra je pre verejnosť dostupná už takmer týždeň, čo predstavuje dostatok času na to, aby sa recenzie od odborníkov aj verejnosti utriasli a ukázalo sa, či skutočne ide o taký prémiový titul ako to bolo prezentované.

Už letmý pohľad na agregátor recenzií Metacritic, bohužiaľ ukazuje, že po tak dlhom vývoji a opakovaných odkladoch s odvolávaním sa na snahu o dosiahnutie vysokej kvality, ktorú si takáto hra zaslúži, hráči jednoducho čakali viac, než nakoniec dostali.

Crackdown 3, hra, ktorá mala byť klenotom herného portfólia pre konzoly Xbox One, sa bohužiaľ stala len ďalším priemerným kúskom s nenaplneným potenciálom a väčšina sa zhoduje, že pri plnej cene sa jej kúpa zdôvodňuje dosť ťažko.

Kritizovaná je najmä za nedotiahnutý multiplayer, zastaralé technické spracovanie a chýbajúce inovácie, čo v kombinácii s vysoko nastavenou cenou a chýbajúcou iskrou Crackdown 3 stavia do pozície „béčkovej“ zábavy, nie „AAA“ titulu, na ktorý sa čakalo.

Súvisiacie články

Napriek tomu recenzie uvádzajú, že Crackdown 3 dokáže ponúknuť množstvo nespútanej zábavy, no lepšie než ju kupovať v plnej cene, je buď počkať na nejakú tú zľavu alebo investovať pár € do predplatného Xbox Game Pass.

Hra patrí do iniciatívy „Xbox Play Anywhere“, čo znamená, že v prípade digitálnej licencie máte prístup ku verzii pre Xbox One aj počítače s Windows 10. Za tých 30 dní, ktoré máte k dispozícii, ak si službu Xbox Game Pass predplatíte, si užijete plno zábavy, a pokiaľ by vás Crackdown 3 rýchlo omrzel, siahnuť môžete po desiatkach ďalších hier z dostupnej ponuky.

Prípade, ak ste to ešte nespravili, siahnuť môžete po 14-dňovej skúšobnej dobe a do hrania sa pustiť úplne zadarmo.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.