Steam rozdáva 2 hry zadarmo, akcie platia len do 19:00

Aj predvianočné obdobie je plné rôznych akcií, ktoré prinášajú možnosť ako nejakú tú aplikáciu alebo hru získať úplne zadarmo. Napríklad z obchodu Microsoft Store môžete bezplatne získať prekladač Lingua Translate, a pokiaľ sa poriadne poponáhľate, vďaka Steamu si na konto dokážete pripísať ešte dva ďalšie úlovky.

Obchod však musíte navštíviť rýchlo, nakoľko akcie na hry Sins of a Solar Empire: Rebellion a Geneshift platia len do 19:00 dnešného dňa.

Ak si tieto hry stihnete dovtedy pridať do svojej knižnice, zostať by vám mali už natrvalo. V krátkej dobe pritom ide už o druhú príležitosť ako získať sci-fi stratégiu Sins of a Solar Empire: Rebellion. Pred mesiacom ju rozdával obchod Humble Bundle. Teraz, pri príležitosti vydania ďalšieho rozšírenia, sa do toho pustil priamo Steam.

Súvisiacie články

Druhý ponúkaný titul, Geneshift, je 2D akčná hra čiastočne inšpirovaná prvými kúskami série GTA, ktoré navyše obsahuje dnes tak populárny režim „Battle Royal“. Avšak s miernym zvratom. Každé kolo trvá len dve minúty a všetko je teda extrémne rýchle a plné akcie.

Náš tip
Anno 1602 bezplatne do 23. decembra, Subnautica do 27. decembra

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.