Získajte LEGO The Lord of the Rings úplne zadarmo, akcia beží do 22. decembra

Záplava inak platených hier, ktoré môžeme vďaka akciám získať úplne zadarmo, tento týždeň, zdá sa, nemá konca. Aktuálne si ešte stále môžete „uchmatnúť“ duo Anno 1602 a Subnautica, no aby toho náhodou nebolo málo, rozdávať začal aj známy obchod Humble Store.

Do soboty 22. decembra, presnejšie do 19:00, môžete z jeho ponuky úplne zadarmo získať hru Lego The Lord of the Rings. Ako to pri podobných „rozdávačkách“ býva zvykom, potrebné je vlastniť účet v danom obchode. Ak ho ešte nemáte, vytvorenie vás nebude stáť nič.

Ako napovedá už samotný názov hry, ide o dobrodružstvá zo série Pán Prsteňov. Stredozem, kde sa ocitnete v roli známych hrdinov snažiacich sa zničiť vládnuci prsteň, je ale v tomto prípade zasadená do rozprávkového sveta LEGO. Ide tak o humornejšie podanie klasického príbehu.

Súvisiacie články

LEGO hry si na paškál zobrali už celú škálu známych filmov. Patria pritom medzi obľúbené „gaučové kooperatívne hry“, kedy sa do kampane môžete pustiť v lokálnom režime viacerých hráčov.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.