Oficiálna aplikácia úložiska Mega pre Windows 10 je verejne dostupná

Cloudové úložisko Mega po mesiacoch uzatvoreného beta testu svojej UWP aplikácie pre Windows 10 konečne otvára dvere všetkým záujemcom. Hoci sa aplikácia stále nachádza v štádiu beta verzie, za ostatné mesiace prešla viacerými vylepšeniami, ale hlavne ju môžu vyskúšať všetci záujemcovia na počítačoch a smartfónoch so systémom Windows 10.

Aplikácia ponúka všetky potrebné funkcie, ktoré používatelia môžu očakávať. Či už ide o sekciu Cloud Drive, čo je vlastne prehľad všetkých súborov používateľa v úložisku, sekciu  Rubbish Bin, kde sa sústreďujú súbory na odstránenie, prípadne správcu Transfer Manager, ktorý sa stará o správu a monitorovanie sťahovania a uploadu súborov. Aplikácia okrem toho podporuje aj automatické nahrávanie fotografií do úložiska.

Súvisiacie články

Aplikáciu Mega Privacy je možné stiahnuť prostredníctvom obchodu Windows Store, pokiaľ máte záujem a využívate toto úložisko.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.