Aplikácia Xbox Insider Hub už oficiálne dostupná pre Windows 10

Spätná odozva je kľúčovým prvkom verejných testovaní softvéru, a keďže na konzole Xbox One sa používatelia pri písaní rozsiahlych pripomienok a informácií o chybách značne trápili, Microsoft sa rozhodol uľahčiť im to.

V polovici apríla sa tak do obehu dostali informácie o pripravovanej aplikácii Xbox Insider Hub pre Windows 10, pomocou ktorej sa členovia zapojení do verejného testovania Xbox Insider môžu podeliť o svoje pripomienky a návrhy. Hoci aplikáciu už bolo možné stiahnuť, pri zapnutí zobrazovala upozornenie, že oficiálne spustenie ešte len príde.

Aktuálne už ale došlo k jej oficiálnemu prepojeniu s programu Xbox Insider a z pohodlia počítača je teda možné písať aj obsiahle texty, vypĺňať prieskumy, či sledovať najnovšie informácie. Aplikácia je veľmi podobná tej z konzolového sveta, no vďaka kombinácii klávesnica a myš sa s ňou pracuje pohodlnejšie. Microsoft upozorňuje, že Xbox Insider Hub naďalej prechádza aktívnym vývojom, a preto sa môžu objaviť občasné problémy.

Súvisiacie články

Ak patríte k členom programu Xbox Insider, aplikáciu si môžete stiahnuť prostredníctvom obchodu Windows Store.

Náš tip
Microsoft Elite – exkluzívna odnož programu Windows Insider, kam sa len tak niekto nedostane

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.