Najlepšie myšky od Logitech sa stávajú ešte lepšími vďaka MX Master 2S a MX Anywhere 2S

Logitech dnes sprístupnila svoje nové softvérové riešenie Logitech Flow, ktorým chce zásadne zmeniť spôsob ovládania a súčasnej práce – bez prerušovania – s troma počítačmi naraz a s jedinou myšou. Aplikácia je ale bohužiaľ kompatibilná len s novými modelmi  Logitech MX Master 2S a s Logitech MX Anywhere 2S a myšou Logitech M590 Multi-Device Silent.

Náš tip
Logitech MX Master – bezdrôtová myš de luxe | Recenzia

Myši Logitech MX Master 2S a Logitech MX Anywhere 2S

Obidve novinky série MX prešli v porovnaní s predošlou generáciou viacerými hardvérovými vylepšeniami. Senzor bol vylepšení z pôvodného rozlíšenia 1000 DPI na maximálne rozlíšenie 4000 DPI a myši sú vybavené vylepšenou technológiou sledovania pohybu Darkfield High Precision. Tá sa má podpísať na zvýšení rýchlosti pohybu kurzoru myši a presnosť jeho ovládania. Logitech navyše uvádza, že myši dokážu sledovať pohyb na akomkoľvek povrchu, dokonca aj na skle.

Ďalším zaujímavým vylepšením je takmer zdvojnásobenie výdrže batérie, ktorá narástla z pôvodných 40 na 70 dní. Samozrejme, že to závisí od spôsobu a dĺžky denného používania.

Myš Logitech MX Master 2S má rolovacie koliesko s adaptívnou rýchlosťou rolovania, ktoré automaticky prejde z krokového režimu do hyper rýchleho rolovania, aby ste mohli ľahko „preletieť“ dlhé dokumenty alebo webové stránky.

Súvisiacie články

Nechýba ani štandardné vodorovné rolovanie pomocou kolieska ovládaného palcom a možnosť prispôsobiť si funkcie jednotlivých tlačidiel cez aplikáciu Logitech Options. Výrobca ďalej vyzdvihuje aj ergonomický tvar navrhnutý pre dlhodobé pohodlné používanie.

Očakáva sa, že nové myši budú dostupné v júni za ceny 89€ a 109€.

Aplikácia Logitech Flow

Logitech Flow je k dispozícii na bezplatné stiahnutie ako súčasť obslužnej aplikácie Logitech Options a v spojení s novými modelmi myší MX umožňuje ovládať až tri počítače naraz jedinou myšou a dokonca medzi nimi kopírovať a vkladať obsah, obrázky a dokumenty.

Nastavenie softvéru Logitech Flow je pritom jednoduché a má prehľadné používateľské prostredie. Aplikácia prepája počítače, ktoré sú pripojené k rovnakej Wi-Fi sieti a dokonca je kompatibilná aj pre používanie s odlišnými operačnými systémami súčasne.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.