Acer má počas tohto týždňa predstaviť Switch 3 Pro, pôjde o nástupcu hybridu Switch Alpha 12

Firma Acer má počas tohto týždňa, konkrétne 27.apríla, predstaviť viacero nových zariadení, medzi ktorými sa objaví aj nástupca hybridného modelu Switch Alpha 12. Novinka má niesť označenie Aspire Switch 3 Pro a podľa uniknutého prezentačného obrázka bude po stránke konštrukčného prevedenia takmer identická s predchodcom.

Opäť bude disponovať zabudovaným stojanom a odnímateľnou klávesnicou, ktorá zároveň sekunduje ako ochranný obal. V prípade modelu Switch Alpha 12 sa pripája s využitím magnetov, či to bude rovnaké aj tu, je otázne.

Po stránke hardvérovej výbavy má byť novinka vybavená procesorom Intel Pentium N4200 z rodiny Apollo Lake, vnútorným úložiskom s kapacitou 64 GB a prirodzene operačným systémom Windows 10. Acer má taktiež opäť siahnuť po pasívnom chladení pomocou systému LiquidLoop.

Súvisiacie články

Konektorová výbava Aspire Switch 3 Pro podľa zverejnených informácií zahŕňa klasický USB port, ako aj modernú verziu USB-C. Vo výbave nebude chýbať ani čítačka SD kariet, či aktívne dotykové pero. Ďalšie informácie, vrátane ceny a kompletného hardvéru sa dozvieme už čoskoro.

Náš tip
Acer Switch Alpha 12 – tichý pracant 2v1 | Recenzia

Zdroj: Liliputing

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.