ASUS naďalej spolupracuje s Ferom Mikloškom, produkty prezentuje na módnych prehliadkach

Spoločnosť ASUS nadviazala výraznú spoluprácu s módnym návrhárom Ferom Mikloškom ešte pri uvedení svojho nového ultrabooku ZenBook 3 v októbri minulého roka. A vyzerá to tak, že prezentovanie produktov na módnych prehliadkach prináša očakávané výsledky. ASUS v tejto spolupráci totiž naďalej pokračuje. Po tom, ako sa zariadenia ASUS „prechádzali“ po módnom móle v kolekcii jeseň/zima sa opäť stali súčasťou novej kolekcie jar/leto.

Náš tip
ASUS na vlnách Dunaja predstavil ZenBook 3 UX390, poznáme cenu a dostupnosť

Spojenie módnej prehliadky s čiastočnou výstavou produktov ASUS prebehlo ešte 4.apríla 2017 na letnom móle pri bratislavskom nákupnom centre EUROVEA. Najnovšiu módnu kolekciu Fera Mikloška, ovenčenú jeho dvadsiatym výročím pod značkou #M20, zdobili produkty ako smartfón ZenFone 3 a spomínaný ultrabook ZenBook 3.

Súvisiacie články

Práve s týmito dvomi kúskami sa Mikloško najviac snaží preklenúť svoje módne výtvory. Prezentovaná tak bola „clutch“ kabelka dielne MIKLOSKO FASHION DIZAJN, ktorá má dotvárať skvelé duo so smartfónom ZenFone 3. Pre ultrabook ZenBook 3 má zase byť skvelým doplnkom nákupná taška v graffiti dizajne. To, či sa podarilo dosiahnuť symbiózu medzi technológiami a módou nech už posúdi každý sám. Predsa len, niekto si potrpí na štýl, iný siaha po funkčnosti.

Náš tip
ASUS ZenBook 3 Deluxe – väčšia obrazovka a rozšírená konektivita

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.