Ďalšia opravná aktualizácia je na ceste k používateľom Windows 10

Microsoft počas tohto týždňa nepripravil jednu, ale hneď dvojicu opravných aktualizácií pre všetky podporované verzie Windows 10. Keďže obvykle sú aktualizácie vydávané výhradne na mesačnej báze počas druhého utorka v mesiaci, čo prebehlo 14.marca, ide o neštandardnú situáciu.

Microsoft vydaním aktualizácií mimo zaužívaných termínov, operatívne reaguje na vážnejšie problémy, ktorých náprava väčšinou neznesie dlhší odklad. Preto je zaujímavé, že hoci o aktualizácií informoval prostredníctvom svojho webu, z reálnych skúseností nie je všeobecne dostupná.

Súvisiacie články

Spomínaná aktualizácia nesie v závislosti od konkrétnej verzie Windows 10 označenia KB4016635, KB4016637 a KB4016636. Čo sa týka obsahu, ide o opravu problémov s aktualizáciou aplikácií nainštalovaných z Windows Store a problémy v prehliadači Internet Explorer, ktoré spôsobovali chyby vo vykresľovaní obrazu pri práci s nástrojmi CRM 2011.

Zdroj: Microsoft

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.