V okruhu Slow ring je pre smartfóny po troch mesiacoch dostupné nové zostavenie

Pre členov programu Windows Insider, ktorí sú na svojich smartfónoch zadarení do okruhu Slow ring je dostupné zostavenie 15043. Používatelia v okruhu Slow ring tak teraz majú na smartfónoch dostupnú rovnakú verziu systému ako tí zaradení do Fast ringu. Pre pripomenutie, naposledy bola v okruhu Slow ring vydaná verzia Windows 10 ešte v decembri minulého roka, čo sú takmer tri mesiace. Aj toto vydanie preto jasne indikuje, že finálna verzia, a teda aj vydanie aktualizácie Creators Update sa neodkladne blíži.

Zostavenie 15043 je totiž stabilné a obsahuje len skutočné minimum problémov a možných nedostatkov. Na zozname známych chýb figuruje len dvojica položiek – nedajú sa sťahovať jazykové baličky a nefunguje pridávanie platobných kariet a platenie cez aplikáciu Microsoft Wallet. Práve druhý uvedený problém sa ale nedotýka používateľov mimo USA, kedže aplikáciu podporujú len tamojšie banky.

Súvisiacie články

Náš tip
Program Windows Insider – súhrnný prehľad

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.