Birthday Hub – minimalistický správca narodenín a výročí

Birthday Hub je užitočná aplikácia s jednoduchým konceptom a minimalistickým dizajnom pre ľudí, ktorí chcú mať dokonalý prehľad o narodeninách a výročiach. Vhodná je hlavne v prípade, kedy chcete mať v Outlook kalendári uložené len tie najdôležitejšie veci ako napríklad pracovné stretnutia, no zároveň by vás mrzelo, ak by ste zabudli na narodeniny svojich blízkych alebo kolegov.

Ešte donedávna išlo o platenú aplikáciu, pričom jej cena predstavovala necelé 2€. Od 6. marca sa ale jej tvorca rozhodol, že ju bude ponúkať bezplatne s možnosťou prechodu na Pro verziu, ktorá obsahuje vylepšenia ako farebné témy a zálohovanie do cloudového úložiska OneDrive. Bezplatná verzia pritom obsahuje všetky základné funkcie vrátane živej dlaždice a aktívnych pripomienok.

Súvisiacie články

Aplikácia zobrazuje pri kontaktoch s dátumom narodenia ich znamenie zverokruhu, vek a počet dní do narodenín alebo najbližšieho výročia. Samozrejmosťou je možnosť ručne pridávať termíny, o ktorých potrebujete mať prehľad. Dostupná je univerzálna aplikácia pre Windows 10, ako aj verzia pre Windows Phone 8.1.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.