OneNote pre Windows 10 v novej verzii, pribudla ochrana heslom aj galéria tvary

Univerzálna aplikácia OneNote pre Windows 10 sa dočkala novej verzie 17.7870.57621.0, ktorá bežným používateľom sprístupňuje funkcie doteraz dostupné len pre členov programu Windows Insider. Ide o funkcie ako heslom chránené poznámky, možnosť ukladať obrázky a súbory priamo z poznámok pomocou kontextovej ponuky, či dokonca nové diagramy a vývojové diagramy.

Súvisiacie články

Aplikácia OneNote pre Windows 10 je dostupná cez Obchod a nejedná sa o totožnú verziu s tou, ktorá je súčasťou balíka Office. Verzia pre Windows 10 je zjednodušená a ponúka v podstate len základnú funkcionalitu. Vývojári ju však pravidelne aktualizujú a rozširujú tak jej možnosti.

Oficiálny zoznam zmien pre OneNote vo verzii 17.7870.57621.0

  • Zmena poradia poznámkových blokov: ľubovoľne zoraďujte poznámkové bloky. Ak chcete zmeniť poradie poznámkového bloku v zozname, stačí naň kliknúť a presunúť ho.
  • Ochrana heslom: zabezpečte sekciu heslom a chráňte ju pred zvedavými očami.
  • Vytváranie diagramov a vývojových diagramov: galéria tvary vám umožňuje vkladať dokonalé kruhy, štvorce, šípky a ďalšie tvary.
  • Ukladanie obrázkov a súborov: uložte si obľúbený obrázok alebo dôležitý súbor mimo OneNote. Stačí naň kliknúť pravým tlačidlom myši a vybrať umiestnenie, kam sa má uložiť.
  • Umiestnenie novej strany: rýchlo pridajte novú stranu pod aktuálne vybratú stranu a nie na koniec zoznamu strán.
Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.