Mechanická klávesnica HyperX Alloy FPS pre hráčov je dostupná už aj na Slovensku

Plnohodnotná mechanická klávesnica HyperX Alloy FPS určená pre aktívnych hráčov, sa do predaja už dostala aj na našom, a českom trhu. Klávesnica sa hrdí tým, že pri svojich minimalistických rozmeroch ponúka všetko potrebné a zároveň hráčom na stole necháva čo najväčší priestor pre manipuláciu s myšou. Ako vyplýva z jej samotného názvu, oceniť by to mali hlavne hráči strielačiek ako CS: GO alebo Overwatch.

Klávesnica HyperX Alloy FPS je osadená mechanickými spínačmi Cherry MX Blue, ktoré majú byť tým najlepším pre profi hranie eSports. Medzi ďalšie aspekty klávesnice patrí rám z pevnej oceľovej zliatiny a podsvietie HyperX červeným LED svetlom so šiestimi režimami. Klávesnica má tiež Game mode, ktorý vypína systémové klávesy (napríklad Windows), aby sa predišlo prerušeniu hry ich nechceným stlačením.

Súvisiacie články

Ďalej klávesnica podporuje 100% anti-ghosting systém a plný N-Key rollover, pre bezproblémové zaznamenávanie veľkého počtu kláves v krátkom časovom intervale. Ako pridaná hodnota je tu dostupný USB nabíjací port, ktorý je k dispozícii na hornej hrane klávesnice. Súčasťou balenia je sada náhradných kláves WSAD a 1234 v červenej farbe a puzdro pre transport.

HyperX Alloy FPS Gaming Keyboard je už dostupná v sieti kamenných a internetových obchodov na Slovensku a v Čechách za s odporúčanú predajnú cenu 129,99€.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.