MojWindows

Plnohodnotná mechanická klávesnica HyperX Alloy FPS určená pre aktívnych hráčov, sa do predaja už dostala aj na našom, a českom trhu. Klávesnica sa hrdí tým, že pri svojich minimalistických rozmeroch ponúka všetko potrebné a zároveň hráčom na stole necháva čo najväčší priestor pre manipuláciu s myšou. Ako vyplýva z jej samotného názvu, oceniť by to mali hlavne hráči strielačiek ako CS: GO alebo Overwatch.

Klávesnica HyperX Alloy FPS je osadená mechanickými spínačmi Cherry MX Blue, ktoré majú byť tým najlepším pre profi hranie eSports. Medzi ďalšie aspekty klávesnice patrí rám z pevnej oceľovej zliatiny a podsvietie HyperX červeným LED svetlom so šiestimi režimami. Klávesnica má tiež Game mode, ktorý vypína systémové klávesy (napríklad Windows), aby sa predišlo prerušeniu hry ich nechceným stlačením.

HyperX Alloy 3

Ďalej klávesnica podporuje 100% anti-ghosting systém a plný N-Key rollover, pre bezproblémové zaznamenávanie veľkého počtu kláves v krátkom časovom intervale. Ako pridaná hodnota je tu dostupný USB nabíjací port, ktorý je k dispozícii na hornej hrane klávesnice. Súčasťou balenia je sada náhradných kláves WSAD a 1234 v červenej farbe a puzdro pre transport.

HyperX Alloy FPS Gaming Keyboard je už dostupná v sieti kamenných a internetových obchodov na Slovensku a v Čechách za s odporúčanú predajnú cenu 129,99€.

HyperX Alloy 2

08.02.2017

+