HP vydáva ďalšiu firmvérovú aktualizáciu pre Elite x3, zlepšení má byť hneď niekoľko

Spoločnosť HP vydala ďalšiu firmvérovú aktualizáciu pre svoju vlajkovú loď Elite x3 so systémom Windows 10 Mobile. Hoci oficiálny zoznam zmien zatiaľ nebol zverejnený, očakávať sa dá optimalizácia výkonu a viacero vylepšení „pod kapotou“.

Používatelia hlásia napríklad zlepšenie pri práci s funkciou Windows Hello, párovaním zariadení cez Bluetooth, ako aj prehrávaním chráneného obsahu. Navyše aj pripájanie k dokovacej stanici Lap Dock má byť o niečo konzistentnejšie.

Súvisiacie články

Nová aktualizácia nesie označenie 0002.0000.0023.0113 a dostupná je tou istou cestou ako bežné systémové aktualizácie. Stačí ju v nastaveniach systému vyhľadať cez službu „Aktualizácia systému“. Elite x3 sa teší značnej podpore zo strany spoločnosti HP, ktorá sa v ostatných mesiacoch postarala o vydanie už štyroch firmvérových aktualizácií. Smartfón takisto bez problémov dostal Výročnú aktualizáciu, s ktorou má prekvapivo problémy Acer Jade Liquid Primo.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.