ESET otvára ďalšie výskumné centrum, rýchlejšie chce reagovať na nové hrozby

Slovenská bezpečnostná spoločnosť ESET oznámila ďalšie rozširovanie svojho výskumu. Po tom, ako počas minulého roka otvorila pobočku vo Veľkej Británii a ďalšiu kanceláriu v nemeckom Mníchove, teraz mieri do Kanady a Rumunska. Od nových výskumných a vývojových centier si sľubuje zlepšenie podpory pre služby a zvýšenie schopnosti reagovať na nové druhy kybernetických hrozieb.

Nové kancelárie v centre Montrealu sú rozšírením už existujúceho technologického centra ESET Canada Recherche, ktoré bolo pôvodne umiestnené v kampuse univerzity École Polytechnique. Od svojho počiatku pracovalo na výskumných projektoch, ktorých špecifickým zameraním bolo zvýšenie povedomia o webových hrozbách.

Súvisiacie články

Tím taktiež podporoval spoločnosť ESET v poskytovaní technických posudkov a údajov o sledovaní botnetov pri globálnej snahe vedenej Microsoftom poškodiť, a vo finále zneškodniť, operáciu škodlivého kódu Dorkbot, ktorý v 190 krajinách infikoval viac než milión počítačov.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.