Dead Rising 4 prichádza s desiatkou tipov ako prežiť zombie apokalypsu

Tohtoročné Vianoce budú pre mnohých hráčov poriadne krvavé. Dlhoočakávané štvrté pokračovanie populárnej akčnej hry so zombie tématikou Dead Rising, je od dnešného dňa dostupné pre Xbox One a Windows 10. Premiéru oslavuje pri príležitosti vydania hry aj úplne nová upútavka, v ktorej sa miešajú hrané zábery so zábermi z hrania, a v ktorej hlavný hrdina Frank West oslavuje príchod Vianoc v štýle Dead Rising.

V Dead Rising 4 sa fotoreportér Frank West vracia počas Vianoc do mestečka Willamette v Koloráde, aby vyšetril záhadnú epidémiu a smrteľne nebezpečných votrelcov, ktorí zaplavili novopostavené nákupné centrum a priľahlé okolie. Počas pátrania po sprisahaní, zodpovednom za epidémiu, Frank zisťuje, že po jednom a tom istom dôkaze ide aj úplne nový druh nemŕtvych a je aj predmetom tajnej vojenskej operácie. Frank sa musí dopracovať k pravde alebo zomrieť pri pokuse dostať sa k nej ako prvý.

Súvisiacie články

Keď príde na boj s nemŕtvymi, hlavný hrdina hry Dead Rising 4 Frank West je skutočným šampiónom. Ale čo keby zombie apokalypsa zasiahla náhle aj naše životy? Na túto otázku hľadali v takmer 9-minútovom videu odpoveď Larry Hryb z Xbox divízie spolu s expertom na prežitie Cameronom Carlsonom. Ten si so sebou priniesol top 10 tipov, ako zvýšiť svoje šance na prežitie v prípade apokalypsy.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.