4ka predstavila vianočnú akciu, balíčky TO za polovicu aj nový dátový balík TO.naRok

Mobilný operátor, 4ka, dnes predstavil svoju vianočnú ponuku pre existujúcich, ale aj nových zákazníkov. Akcia s názvom Štvorkárske Vianoce začína dnešným dňom. Každý zákazník, ktorý si od 9.11.2016 do 30.4.2017 požiada o prenos telefónneho čísla do 4ky spolu s produktom TO. alebo si číslo do 4ky už preniesol v minulosti, získa ľubovoľný produkt TO. za polovičný poplatok.

TO. za polovicu získajú Štvorkári s preneseným číslom pri prvej aktivácii TO., ako aj pri ďalšej automatickej obnove ľubovoľný počet krát, až do 30. 4. 2017. Je jedno, či jeden mesiac zákazník využije napríklad TO.10 a ďalší mesiac napríklad TO.∞, zľava platí na všetky produkty TO. ako aj ich kombinácie počas uvedeného obdobia,“ vysvetľuje riaditeľ divízie obchodu a marketingu mobilných služieb SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Náš tip
Telekom predstavil vianočnú akciu, ponúkne Xbox One S aj Lenovo IdeaPad 100

Štvorka myslí aj na nových zákazníkov

4ka nezabúda ani na zákazníkov, ktorí si číslo nepreniesli alebo o prenos nemajú záujem. Ak si kúpia novú SIM kartu Moja 4ka spolu s niektorým z produktov TO., 4ka im dá prvý poplatok za polovicu.

Súvisiacie články

Každý nový zákazník, ktorý si od 09. 11. 2016 až do 30. 4. 2017 kúpi novú SIM kartu Moja 4ka cez e-shop a k nej akýkoľvek produkt z radu TO., získava možnosť vybrať si svoje vlastné výnimočné číslo zadarmo. Dostupný je obmedzený počet 4 444 originálnych čísel, pričom štandardne sa za číslo platí 44€.

WiFi na rok všade so sebou cez nové balíčky TO.naRok

4ka oddnes začína ponúkať aj dve novinky z produktového radu TO. Nesú názov TO.naRok100TO.naRok200 a zamerané sú na používateľov, ktorí si potrpia na neustály prístup k mobilným dátam. Služby sú dostupné zákazníkom, ktorí si kúpia novú SIM kartu Moja4ka spolu so zariadením (4G WiFi routerom) Huawei E5577.

To.naRok100 obsahuje 360 GB dát vo vlastnej sieti 4ka a 12 GB dát v národnom roamingu na 365 dní. Stojí jednorázavo 100€. S TO.naRok200 zákazník získa za 200€ 1200 GB dát vo vlastnej sieti 4ka a 12 GB dát v národnom roamingu na celý rok.

Po skončení ponuky TO.naRok100, zákazníkovi  bude automaticky aktivovaná služba TO.nacesty S.  V prípade produktu To.naRok200 dôjde k aktivácii služby TO.nacesty L. Jedinou podmienkou je aby v daný deň bol na SIM karte dostatočný kredit na zaplatenie ceny produktu To.nacesty.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.