MojWindows

Kvôli aktuálnej situácii v mobilnom segmente s Windows smartfónmi nezvykneme pokrývať novinky mobilných operátorov, no dnešok je výnimkou. Telekom totiž organizoval tlačovú konferenciu, na ktorej predstavil svoju vianočnú kampaň a práve v rámci nej sa objavuje Xbox One S s Minecraftom, ako aj notebook Lenovo IdeaPad 100. A to sa nás predsa len týka.

Fixné služby Chytrý balík a Magenta 1

Telekom zariadenia ponúkne k službe Chytrý balík od variantu L, pričom zákazník zaplatí akontáciu vo výške 49€ a následne počas celej 24-mesačnej viazanosti platí 8€ mesačne. V prípade variantu XL je úvodný poplatok 1€. Akcia sa vzťahuje aj na program Magenta 1.

Prvých tisíc klientov pri záujme o Xbox One S získa aj darček v podobe telefónu CoolPad Porto S. Pri notebooku Lenovo IdeaPad 100 to zas bude smartfón Lenovo A2010. Telekom tak láka na možnosť získať až dve zariadenia k jednému programu.

Telekom

Dve zariadenia za cenu jedného k paušálu Happy

Pri mobilných službách Happy je hardvérová ponuka takmer rovnaká, no menia sa jednotlivé ceny. Zverejnená ponuka je nasledovná:

Lenovo IdeaPad 100S + Lenovo Vibe C2

  • 1 € mesačne (+ úvodný poplatok 19 €) k Happy Profi, XXL a XL
  • 3 € mesačne (+ úvodný poplatok 39 €) k Happy XL volania a L
  • 5 € mesačne (+ úvodný poplatok 49 €) k Happy M
  • 5 € mesačne (+ úvodný poplatok 99 €) k Happy S
  • 5 € mesačne (+ úvodný poplatok 119 €) k Happy XS a XS Mini

Xbox One S + Coolpad Porto S

  • 1 € mesačne (+ úvodný poplatok 19 €) k Happy Profi, XXL a XL
  • 4 € mesačne (+ úvodný poplatok 19 €) k Happy XL volania a L
  • 7 € mesačne (+ úvodný poplatok 49 €) k Happy M
  • 9 € mesačne (+ úvodný poplatok 99 €) k Happy S
  • 9 € mesačne (+ úvodný poplatok 119 €) k Happy XS a XS Mini

Pokiaľ zákazník nemá záujem o nové zariadenie, získa kupón so zľavou do budúcna – zľava 50 alebo 100 Eur pri kúpe mobilu. Každý, kto si predĺži aktuálne služby alebo aktivuje nový program, získa externú batériu. Zaujímavou novinkou je možnosť vymeniť vybitú externú batériu za plne nabitú v ľubovoľnej predajni Telekom na Slovensku a potrebnú energiu tak mať aj v pohybe.

Telekom

Akcia štartuje 20. októbra spolu s ponukou Bez záväzkov

Vo vianočnej akcii Telekom ponúkne pre zákazníkov s programom Happy M a vyšším možnosť aktivovať si SIM kartu s programom Bez záväzkov, ktorá obsahuje aj 100 minút mesačne za 3,49 €. Táto novinka bude ponúkaná bez viazanosti na túto SIM kartu a navyše ju bude možné zaradiť aj do skupiny Magenta 1. Je to ideálny vstupný produkt pre zákazníkov, ktorí chcú prejsť do siete Telekomu. SIM kartu Bez záväzkov so 100 minútami mesačne za 3,49 € bude možné aktivovať aj k smartfónom, ktoré zákazník získa ako darček vo vianočnej ponuke pri mobilných i pevných službách. Všetky akcie štartujú 20. októbra.

17.10.2016

+