Microsoft Windows Roadshow 2016 – Microsoft to odpáli vo veľkom štýle

Ďalšia Microsoft Windows Roadshow sa koná už o týždeň – 15. októbra od 10:00 v košickom hoteli Double Tree by Hilton. Okrem mnohých technologických spoločností sa na vás teší aj slovenské zastúpenie spoločnosti Microsoft, ktorá je generálnym partnerom celej akcie.

Microsoft na akciu Windows Roadshow 2016 prinesie široké portfólio najnovších produktov, vrátane smartfónu Microsoft Lumia 650, hernej konzoly Xbox One, alebo kancelárskeho balíka Office 365. Tieto a ďalšie zariadenia si budete môcť exkluzívne vyskúšať na vlastnej koži. Pripravené sú aj zaujímavé prednášky pod taktovkou ostrieľaných odborníkov z Microsoftu. Tí vám porozprávajú o operačnom systéme Windows 10, novinkách, ktoré sa chystajú, ako aj o kancelárskom balíku Office 365, kde rozdajú aj užitočné tipy pre efektívnu prácu.

Súvisiacie články

Hlavným bodom pre Microsoft bude práve operačný systém Windows 10 a kancelársky balík Office 365. V obidvoch týchto oblastiach budú zástupcovia rozprávať o vychytávkach, ktoré bežný používateľ nepozná a tým pádom nepoužíva pre uľahčenie práce. Počas dňa budú v špeciálnych salónikoch pripravený odborníci s 20-30 minútovými prednáškami orientovanými práve na tieto témy. Prihlasovanie na prednášky v salónikoch bude prebiehať priamo počas Microsoft Windows Roadshow.

Microsoft si taktiež pripravil aj viaceré súťaže, v ktorých môžete vyhrať kancelársky balík Office 365 Home, hernú konzolu Xbox One a ďalšie vecné ceny. Registrácia aj vstup na akciu sú úplne bezplatné. Registrovať sa môžete na stránke windowsroadshow.sk. Vidíme sa už o týždeň!

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.