Lenovo Yoga 910 už aj na Slovensku, poznáme cenu a dostupnosť

Spoločnosť Lenovo dnes večer v Bratislave na slovenský trh uviedla svoju konvertibilnú novinku Yoga 910. Tá je priamym nástupcom úspešného modelu Yoga 900 z minulého roka. Od svojho predchodcu si pritom zachováva overený pánt s dizajnom hodinkového náramku. Pýši sa 13,9-palcovou dotykovou obrazovkou s okrajmi tenkými len 5 milimetrov a dvojicou vyhotovení. Buď s FHD alebo 4K rozlíšením. Čo sa týka vnútorností, tu nájdeme procesor Intel Core i5 alebo i7 najnovšej, siedmej generácie Kaby Lake, až 16 GB operačnej pamäte a maximálne 1 TB PCIe SSD disk. Výdrž batérie má v závislosti od rozlíšenia obrazovky dosahovať až 15,5 hodín.

Zlepšeniami malo prejsť chladenie, touchpad so zabudovanou čítačkou odtlačkov prstov, ako aj konektorová výbava. Tá ponúka dokonca USB port 3.0 s funkciou always-on, čo znamená, že pripojené zariadenie dokáže napájať aj v prípade, že samotný notebook je vypnutý.

Súvisiacie články

V konektorovej výbave nechýba Wi-Fi, Bluetooth 4.1, po jednom z portov USB 2.0 a USB-C, audio konektor, či čítačka pamäťových kariet. Konvertibilnému notebooku do vienka dali aj audio od spoločnosti JBL s certifikáciou Dolby Audio Premium a prednú webkameru.

Lenovo Yoga 910 sa na našom trhu objaví od decembra za cenu 1479€  v prípade modelu s procesorom Intel Core i7.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.