MojWindows

Spoločnosť Lenovo dnes večer v Bratislave na slovenský trh uviedla svoju konvertibilnú novinku Yoga 910. Tá je priamym nástupcom úspešného modelu Yoga 900 z minulého roka. Od svojho predchodcu si pritom zachováva overený pánt s dizajnom hodinkového náramku. Pýši sa 13,9-palcovou dotykovou obrazovkou s okrajmi tenkými len 5 milimetrov a dvojicou vyhotovení. Buď s FHD alebo 4K rozlíšením. Čo sa týka vnútorností, tu nájdeme procesor Intel Core i5 alebo i7 najnovšej, siedmej generácie Kaby Lake, až 16 GB operačnej pamäte a maximálne 1 TB PCIe SSD disk. Výdrž batérie má v závislosti od rozlíšenia obrazovky dosahovať až 15,5 hodín.

Lenovo Yoga 910

Zlepšeniami malo prejsť chladenie, touchpad so zabudovanou čítačkou odtlačkov prstov, ako aj konektorová výbava. Tá ponúka dokonca USB port 3.0 s funkciou always-on, čo znamená, že pripojené zariadenie dokáže napájať aj v prípade, že samotný notebook je vypnutý.

Lenovo Yoga 910

V konektorovej výbave nechýba Wi-Fi, Bluetooth 4.1, po jednom z portov USB 2.0 a USB-C, audio konektor, či čítačka pamäťových kariet. Konvertibilnému notebooku do vienka dali aj audio od spoločnosti JBL s certifikáciou Dolby Audio Premium a prednú webkameru.

Lenovo Yoga 910

Lenovo Yoga 910 sa na našom trhu objaví od decembra za cenu 1479€  v prípade modelu s procesorom Intel Core i7.

18.10.2016

+