Forza Horizon 3 je dokončená a privíta aj vozidlo zo série Halo

Celosvetová premiéra hry Forza Horizon 3 je naplánovaná na 27. septembra a vývojári  oznámili, že dosiahli posledný míľnik pred uvedením hry na trh. Forza Horizon 3 tak bola konečne oficiálne dokončená. Aktuálne už prebiehajú práce na distribúcii do obchodov a prípravy digitálnej verzie. Pri tejto príležitosti sa vývojári rozhodli podeliť o niekoľko podrobností. Dozvedáme sa tak hárdverové nároky Windows 10 verzie, kompletný zoznam achievementov a informácie o špeciálnom prírastku do garáže Forza Horizon 3.

Špeciálny prírastok do garáže

V hre bude pri jej uvedení dostupných viac ako 350 vozidiel vrátane unikátneho vozidla Warthog, ktoré si vyžiadali fanúšikovia sérií Forza aj Halo. Warthog je asi najznámejšia pozemná jednotka z univerza Halo. Ako vlastne vyzerá si môžete pozrieť na nasledovnom videu.

Vozidlo M12S Warthog CST bude pripravené počas uvedenia Forza Horizon 3 a bude dostupné zadarmo pre všetkých, ktorí si zahrali Halo 5: Guardians alebo Halo: The Master Chief Collection na Xbox One. Kód na jeho získanie bude od 5. septembra zasielaný pomocou správy na Xbox Live. Pre hráčov, ktorí nehrali ani jednu zo spomínaných hier bude v októbri pripravená súťaž, kde toto vozidlo môžu získať.

Súvisiacie články

Achievementy

Hra Forza Horizon 3 ponúkne širokú škálu rôznych aktivít. Počnúc novým kooperatívnym režimom pre štyroch hráčov, hraním medzi platformami Xbox One a Windows 10 až po znovuuvedenie aukčného domu a nových súťaží na vyskúšanie alebo upravovanie pomocou novej funkcie Horizon Blueprint. Pre všetkých hráčov, ktorí si chcú hranie prispôsobiť tak, aby čo najviac zvýšili svoje Gamerscore bol zverejnený kompletný zoznam achievementov.

Odporúčaná PC konfigurácia

Forza Horizon 3 patrí do programu Xbox Play Anywhere, to znamená, že pri kúpe digitálnej verzie pre Xbox, automaticky získate aj verziu pre Windows 10 a opačne. Preto je dobrou správou, že konečne boli oficiálne zverejnené hárdverové nároky verzie pre Windows 10. Hra bude samozrejme vyžadovať systém s podporou DirectX 12. V odporúčaných požiadavkách navyše figuruje Windows 10 už s výročnou aktualizáciou 14393.101. Čo sa týka samotných požiadavok, hra je celkom náročná.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.