Xbox One S má byť predstavený už dnes večer, unikli obrázky a informácie

Brífing Xboxu z najvýznamnejšej hernej výstavy – E3 síce začína až o pár hodín, no informácie o zoštíhlenej verzii konzoly Xbox One, ktorá bude predstavená, sa už dostali do obehu. Ako znázorňujú uniknuté obrázky, konzola by mala niesť názov Xbox One S a oproti súčasnému modelu má byť až o 40% menšia. Dostupná bude s vynovenou verziu herného ovládača v bielej farbe. Okrem toho sú v obrázkoch zahrnuté aj niektoré technické detaily. Xbox One S obsahuje 2 TB pevný disk, podporu pre High Dynamic Range (HDR) a video výstup v rozlíšení 4K. Má však ísť o limitáciu na prehrávanie videa, nie na renderovanie hier v tomto rozlíšení. Potvrdzujú sa tak predošlé informácie, ktoré boli dostupné už nejaký čas. Prekvapením je ale informácia o tom, že konzolu bude možné používať vo vertikálnej polohe vďaka praktickému stojanu.

Viac informácií sa dozvieme už dnes večer počas oficiálneho predstavenia tejto novinky. Medzi neoficiálne informácie patrí cena, ktorá sa podľa interných informácií z herného obchodu GameStop má pohybovať na úrovni 449 dolárov, ako aj správa o tom, že konzola bude mať napájací zdroj zabudovaný priamo v tele.

Súvisiacie články

Zdroj: Gamespot

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.