EA Access je pre zlatých členov Xbox Live do 22. júna bezplatný

Ako sme avizovali už pred časom, zlatí členovia služby Xbox Live si na Xbox One môžu počas najbližších dní, až do 22. júna, bezplatne vychutnať prístup k službe EA Access. Získajú tak prístup k viac ako dvadsiatke herných titulov od štúdia Electronic Arts vydaných od roku 2013, medzi ktorými nájdete napríklad Battlefield 4, Battlefield Hardline, Titanfall, Dragon Age: Inquisition, Need for Speed Rivals, NHL 16, FIFA 16, NBA Live 16 alebo Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

Pre získanie prístupu stačí na konzole stiahnuť aplikáciu EA Access Hub. Nevyžaduje sa žiadna registrácia, prihlasovanie alebo pridanie kreditnej karty, čo dočasný prístup uľahčuje. Ak služba hráčov osloví, po skončení akcie si môžu zaplatiť prístup buď formou mesačných platieb, alebo rovno zakúpením celoročného predplatného. Budú tak môcť pokračovať v hraní hier a to presne tam, kde prestali, nakoľko sa zachová dovtedy nahraný postup aj skóre.

Súvisiacie články

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.