Microsoft ponúka pri migrácii bezplatné licencie SQL Server 2016

Microsoft pri príležitosti uvedenia najnovšej verzie databázového systému SQL Server 2016, ktorá je dostupná od 1. 6. 2016, prináša pre používateľov aplikácií a systémov prevádzkovaných na iných komerčných databázových platformách ponuku bezplatných licencií SQL Server 2016 v prípade migrácie týchto systémov. Pre uľahčenie migrácie je k dispozícii aj bezplatný asistenčný nástroj migrácie Microsoft SQL Server Migration Assistant for Oracle.

Microsoft je so svojím SQL Server 2016 podľa nezávislého posúdenia v analýzach Gartner Magic Quadrant hodnotený ako jednoznačný líder v oblasti Operational Database Management Systems. Najrýchlejší spôsob, ako si vyskúšať nové možnosti SQL Server 2016 je vytvorením testovacieho prostredia v cloude Microsoft Azure alebo inštaláciou bezplatnej vývojárskej edície. Viac informácií o uvedení SQL Server 2016 nájdete na blogu TechNet.

Súvisiacie články

Zdroj:  TS

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.