HP Spectre 13 – najtenší notebook na svete | Naživo

Spoločnosť HP nedávno predstavila ten najtenší notebook na svete. Je ním HP Spectre 13, ktorý ste mali tú možnosť vidieť aj na Microsoft Windows Roadshow v Žiline. Prvýkrát sme sa s ním zoznámili na raňajkách s HP minulý týždeň. Jeho prémiový dizajn a tenké telo nás v pozitívnom slova zmysle oslovilo.

Na našej Roadshow sme si ho obzreli bližšie a v priloženej galérii vám prinášame detailné fotografie. Spectre 13 je výnimočný svojím výkonným hardvérom, ktorý doň spoločnosť HP bola schopná osadiť. Disponuje totiž plnokrvným procesorom Intel Core Skylake a až 8 GB operačnou pamäťou RAM. Okrem toho doň výrobca implementoval až 512 GB SSD uložisko. Spectre 13 teda pôsobí dosť útlo, no má v sebe hardvér, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani o 1000 € drahší ultrabook.

Súvisiacie články

To ale nie je všetko. Spectre 13 je najtenším notebookom na svete aj vďaka hybridnej batérii, ktorej 4 články sú rozdelené na 2 časti. Tým pádom HP dokázalo maximalizovať výdrž batérie až na 9 hodín v tak malom obale. Výrobca nezabudol ani na kvalitu ozvučenia, o ktorú sa tentokrát postarala stereo zostava Bang & Olufsen. Zariadenie síce disponuje len dvojicou USB Type-C portov, no výrobca k zariadeniu ponúka aj redukciu na klasický USB výstup, čo do značnej miery pomôže mnohým potencionálnym používateľom. Ďalej tu nájdeme aj 3.5 mm jack na pripojenie externých slúchadiel.

Spoločnosť HP využila predstavenie tejto novinky a spolu s ňou na Spectre 13 osadila nové prerobené logo HP, ktoré podľa nášho názoru vyzerá lepšie ako to staré. HP Spectre 13 budeme mať tú možnosť otestovať už budúci týždeň a exkluzívne vám z neho prinesieme aj prvé dojmy v článku.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.