Dynamická téma – rozšírené nastavenia pozadia obrazovky

V prípade, že vám nestačia nastavenia pozadia, ktoré ponúka priamo systém Windows 10, mohla by vás zaujať aplikácia Dynamická téma. Ide o jednoduchú aplikáciu, ktorá používateľovi umožňuje podrobnejšie spravovať nastavenie obrázkov na pozadí hlavnej obrazovky a obrazovky uzamknutia. V stratke sa dá povedať, že rozširuje systémové možnosti v tejto oblasti. Rozhranie aplikácie kopíruje vzhľad systémových nastavení.

Súvisiacie články

Ponúka výber z viacerých možností ako fotografia, denný obrázok Bing, denný obrázok Windows Novinky (Windows Spotlight), konkrétny Bing obrázok, konkrétny obrázok z Windows noviniek a prezentácia. Pri výbere režimu prezentácie si používateľ vyberie zložku s obrázkami, ktoré sa majú obmieňať, a rovnako tak časový interval od 15 minút až po 24 hodín. Vyberá si aj to, či obrázky budú vyberané zaradom alebo náhodne. Okrem iného ponúka možnosť  upozornenia na nové obrázky zo služieb Bing a Windows Novinky, ako aj ich automatické uloženie do zariadenia. Nechýba ani možnosť synchronizovať si nastavenia medzi viacerými zariadeniami. Aplikácia Dynamická téma je vo Windows Store dostupná pre počítače a smartfóny so systémom Windows 10.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.