Adblock a ďalšie rozšírenia zavítajú na prehliadač Edge ešte tento rok

Spoločnosť Microsoft si prichystala množstvo noviniek od novej funkcionality Windows máp cez aktualizáciu Windows 10 Mobile na Windows Phone 8.1 smartfóny až po Windows 10 Redstone Insider build s označením 14291. Dôležité sú však aj nové Microsoft Edge rozšírenia.

Windows Insider build bude obsahovať aj tri náhľady ďalších rozšírení: Microsoft prekladač, rozšírenie ktoré bude automaticky prekladať stránky do viac ako 50 jazykov, rozšírenie gest pre myš a náhľad populárnej Reddit Enhancement Suite (RES). Neskôr v roku zákazníci nájdu aj populárne rozšírenia od partnerov ako Adblock, Adblock Plus, Amazon, LastPass, Evernote a ďalšie.

Súvisiacie články

Práve posledná veta vo vyjadrení Microsoftu je veľmi povzbudivá a mala by potešiť množstvo používateľov tohto nového prehliadača. Nedostatok blokovacích schopností je totiž práve to, čo veľa ľudí odrádzalo od používania tohto prehliadača. Zaujímavé sú aj rozšírenia od Amazon, LastPass a Evernote.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.