Veľký kalendár akcií na Xbox One je online

Xbox Live komunitu tvoria aj náruživí hráči, ktorí neustále prinášajú rôzny obsah pre svojich fanúšikov. Od živého vysielania po turnaje, vždy sa niečo deje a môžete naraziť na príležitosti zoznámiť sa s niekym novým.

Aby ste vedeli, čo sa deje a boli viac zapojený do týchto aktivít, prichádza na pomoc nová aplikácia Community Calendar. Členovia preview programu ju testujú od minulého októbra a rozhodne sú s ňou maximálne spokojní. Aktuálne sa o túto aplikáciu Microsoft rozhodol podeliť s celou Xbox Live komunitou.

Súvisiacie články

Community Calendar umožňuje jednoducho objavovať stovky blížiacich sa aktivít, zapojiť sa do nich, zoznámiť sa s inými hráčmi, tvorcami obsahu a dokonca aj so zástupcami Microsoftu priamo v Xboxe. Priamo v aplikácii Community Calendar môžete sledovať živé vysielanie s celebritami, komunitné programy vytvárané pre komunitu, herné tipy, turnaje, video herné premiéry, súťaže a iné. Aplikácia Community Calendar je dostupná iba vo vybraných regiónoch, vrátane Slovenska. Viac informácií nájdete na Xbox Wire.

Zdroj: TS
Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.