Najbližší „Patch Tuesday“ má priniesť build 10586.63 pre Windows 10 mimo Insider programu, ako aj Windows 10 Mobile

Zatiaľ čo program Windows Insider sa má podľa dostupných informácií dočkať nového testovacieho PC buildu v priebehu budúceho týždňa, Microsoft má myslieť aj na bežných užívateľov. Nové aktualizácie pre Windows 10 Mobile a Windows 10 PC majú prísť počas takzvaného „Patch Tuesday“. Ide o druhý utorok v mesiaci (12.1), kedy Microsoft pravidelne vydáva rôzne bezpečnostné aktualizácie. S odvolaním sa na svoje interné zdroje priamo v Microsofte informácie priniesol zahraničný portál Windowscentral. Ísť má pritom o kumulatívnu aktualizáciu, ktorá zvýši číselné značenie obidvoch verzií systému na 10586.63. Podrobnosti o tom, aké zmeny má aktualizácia priniesť však nie sú dostupné. S najväčšou pravdepodobnosťou však pôjde len o všeobecné zmeny „pod kapotou“ a „záplaty bezpečnostných dier“.

Portál zároveň informuje, že Microsoft skutočne momentálne podniká interné testovanie aj Redstone buildov pre svoj program Windows Insider. Aktuálne pracuje s buildom pre Windows 10 PC aj Mobile, ktorý je označený ako rs1_release.11097. O novinkách, ktoré obsahuje a kedy bude sprístupnený, však mlčí.

Súvisiacie články

Zdroj: Windowscentral

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.