Moodflow – hudba podľa aktuálnej nálady

Moodflow je jednoduchý hudobný prehrávač prepojený na hudobnú databázu rozdelenú do kategórií, ktoré reflektujú aktuálnu náladu používateľa. Ten má na výber z celkovo 16-tich kategórií, kde nájdeme možnosti ako: Happy, Melancholic, Calm, Sunny, Sad, Angry, Relax a podobne. Stačí si podľa aktuálnej nálady vybrať jednu z nich a Moodflow zariadi zvyšok. Aplikácia v podstatne funguje ako vaše súkromné rádio, ktoré s využitím platformy SoundCloud prepája konkrétne piesne s kategóriami.

V prípade, že sa vám niektorá pesnička zapáči, môžete si ju zaradiť do kategórie obľúbených a ľahko sa tak k nej vrátiť aj po čase. Naopak piesne, ktoré sa vám nepáčia, môžete zase preskočiť. Aplikácia však dovoľuje túto možnosť použiť len päťkrát denne. Pomocou nákupu v aplikácii ale môžete toto obmedzenie odstrániť a preskakovať tak neobmedzené množstvo piesní.

Súvisiacie články

Prípadne to môžete riešiť tak, že stav piesne posuniete cez indikátor priebehu na jej koniec. Po pár sekundách sa začne prehrávať nasledujúca pieseň. Aplikácia má jednoduché rozhranie a priamočiare ovládanie. Ide o vynikajúci spôsob ako objaviť nových hudobných interpretov a rozšíriť si obzory. K dispozícii je bezplatne prostredníctvom Windows Obchodu.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.