ESET vydáva Smart Security 9 a NOD32 Antivirus 9, zlepšuje ochranu online platieb

Spoločnosť ESET dnes zverejnila nové, prepracované verzie svojich bezpečnostných produktov. Tie upravila tak, aby zvýšila ich použiteľnosť a výkon a zároveň zbytočne nezvyšovala záťaž systému, na ktorom riešenia bežia. Oba produkty sú plne kompatibilné s Windows 10, najnovším operačným systémom spoločnosti Microsoft. No ani doteraz dostupná verzia 8 nespôsobovala pri nasadení na systéme Windows 10 žiadne problémy. V rámci novej verzie riešenia ESET Smart Security pribudla ochrana elektronického bankovníctva a obchodu. Pomocou nej je používateľom zvolený webový prehliadač zabezpečený a chránená je tak každá online transakcia. Pri používaní internet bankingu sa funkcia navyše spúšťa automaticky. Dopyt po takejto vlastnosti vzišiel z celosvetovo rastúceho používania internetového bankovníctva, čo z tejto služby spravilo cieľ kyberkriminálnikov.

„ESET produkty sú vyvíjané s viacvrstvovým prístupom, ktorý chráni používateľov pred rôznymi typmi hrozieb na rozličných úrovniach. Pozorujeme konštantný nárast škodlivého kódu, ktorý útočí na bankové a finančné informácie a operácie. Napriek tomu, že máme zavedenú technológiu, ktorá dokáže tento malware blokovať, vytvorili sme kompletne novú vlastnosť, ktorá zlepší zážitok našich zákazníkov a zabezpečí ich online platby na úplne inej úrovni,“ hovorí Palo Luka, technologický riaditeľ spoločnosti ESET.

Podľa tlačovej správy spoločnosti vylepšeniami mala prejsť aj ochrana pred Botnetmi. Nové verzie aplikácií navyše prešli rozsiahlym testovaním, do ktorého sa v rámci ESET Beta programu mohli zapojiť aj bežní užívatelia. Aktualizácia na nové verzie produktov je pre súčasných majiteľov k dispozícii zadarmo.

Súvisiacie články

„Od našej komunity Beta testerov a nezávislých testovacích laboratórií sme získali veľmi dobrú spätnú väzbu na výkon nových produktov a ich vlastnosti,“ hovorí Eduard Kesely, produktový manažér spoločnosti ESET. „Sme nadšení pozitívnym prijatím. Potvrdzuje to pozitívne výsledky našich interných testov. Veríme, že ESET Smart Security 9 a ESET NOD32 Antivirus 9 budú našim zákazníkom aj naďalej poskytovať vysokú úroveň ochrany bez toho, aby spomaľovali ich systém, čím im umožnia užívať si internet bez konštantných obáv pred hrozbami,“ dodáva Kesely.

 

Zdroj: tlačová správa

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.