Lumia Denim prinesie aktualizáciu aplikácie Lumia Camera

Uplynul už nejaký čas odvtedy, čo spoločnosť Microsoft ohlásila príchod Lumia Denim aktualizácie v septembri tohto roka. V jednu chvíľu dokonca nebolo jasné, či sa používatelia dočkajú spomínanej aktualizácie do konca tohto kalendárneho roka. Situácia sa však vyriešila a už čoskoro by mali používatelia na vybraných zariadeniach obdržať túto aktualizáciu.

Mala by okrem iného priniesť natáčanie 4k videa na niektorých high-end smartfónoch, rýchlejšie fotenie, kvalitnejšie fotografie pri obmedzených svetelných podmienkach a režim Rich Capture, čo je v podstate režim auto HDR. Dnes už vieme, že táto aktualizácia neprinesie len tieto vylepšenia, ale aj predstavenie aplikácie Lumia Camera 5. Microsoft dokonca premenuje staršiu verziu Lumia Camera 4 na Lumia Camera Classic a ponechá ju na obchode s aplikáciami, kde si ju budú môcť stiahnuť používatelia, ktorým sa nebude páčiť nová verzia.

Súvisiacie články

Toto rozhodnutie je však veľmi čudné, pretože nová verzia tejto aplikácie má priniesť množstvo automatických nastavení a funkcionalít, takže jediný dôvod prečo ponechať staršiu verziu na stiahnutie je taký, že poskytuje viacero manuálnych nastavení.

Zdroj: phonearena

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.