64-bitová verzia Google Chrome pre Windows 7 a 8 je na svete

Spoločnosť Google oficiálne vypustila 64-bitovú verziu prehliadača Chrome pre operačné systémy Windows 7 a Windows 8. Znamená to, že užívatelia si konečne môžu stiahnuť prehliadač Chrome, ktorý je plne optimalizovaný na ich 64-bitový operačný systém. Táto verzia je teraz sprístupnená na stiahnutie na stránke Chrome.

Na blogu sa spoločnosť Google o novej verzií svojho prehliadača vyjadrila takto:

64-bitová verzia Chrome poskytuje mnohé výhody ako rýchlosť, stabilitu a bezpečnosť. Naše merania preukázali, že nová verzia prehliadača zaznamenala lepšiu rýchlosť na mnohých grafických a mediálnych benchmarkoch. Napríklad, VP9 kodek, ktorý sa používa pri prehrávaní HD videí na youtube, ukázal až 15 % výkonnostné zlepšenie dekódovania. Merania stability od ľudí, ktorí sa zapojili do našich Canary, Dev a Beta 64-bit kanálov potvrdili, že 64-bitové renderovacie enginy sú skoro dvakráť také stabilné, ako pri 32-bitových enginoch, keď spracúvajú typický webový obsah. Nakoniec, naša obrana v skutočnosti znižuje závažnosť rizika, ako pridelenie partícií pamäte (Partition Alloc), ktorá je schopná sa ďaleko efektívnejšie brániť proti zraniteľnosti, ktorá záleží na rozložení pamäte objektov.

Súvisiacie články

Keď to zhrnieme 64-bit0vá verzia prehladača Chrome poskytuje množstvo bezpečnostných a výkonnostných vylepšení. Ak teda disponujete 64-bitovou verziou operačného systému Windows 7 alebo Windows 8, vyskúšajte si tento prehliadač už dnes.

Zdroj: wpcentral

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.