VIDEO | Microsoft porovnáva Surface Pro 3 s MacBookmi v nových reklamách

Spoločnosť Microsoft predstavila svoj Surface Pro 3 ako zariadenie, ktorým je možné nahradiť hneď niekoľko zariadení od konkurenčnej spoločnosti Apple. Nový Surface Pro mal byť lepším tabletom ako iPad a zároveň lepším notebookom ako MacBook.

V krátkych reklamných spotoch sa Microsoft snaží ukázať na dve hlavné výhody, ktoré má Surface oproti konkurencii – aj v režime tabletu ponúka výborný výkon a s perom a klávesnicou je ním možné nahradiť hneď niekoľko zariadení súčasne. V jednom z videí sa rozprávajú majiteľ zariadení od Apple a majiteľ tabletu Surface Pro 3, pričom v tomto konkrétnom prípade sa zdá, že užitočnejší je práve tablet od Microsoftu. Podľa videa sa zdá, že nový Surface Pro je vďaka svojmu peru užitočnejší ako iPad a po pripojení klávesnice slúži ako plnohodnotný notebook. Pozornosť sa sústredila aj na to, že tento tablet ponúka viac vstupov pre periférie ako konkurenčné riešenie, čo však nie je prípad MacBooku Air.

Súvisiacie články

V reklame sa dokonca stylus prirovnáva ku klasickému papieru s perom, čo nepôsobí práve najprofesionálnejšie. Hoci reklamy vyznievajú dobre v prospech zariadenia od Microsoftu, každý si ich môže interpretovať podľa seba. V jednom videu sa dokonca nachádza poznámka o tom, že klávesnica sa k tabletu predáva oddelene, s čím sa užívatelia ešte stále nedokázali stotožniť.

Zdroj: TechCrunch 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.