Lenovu s povedomím o ThinkBookoch pomáha Ján Gordulič

Lenovo pred časom vyrukovalo s novým radom notebookov ThinkBook, ktoré v sebe majú spájať to najlepšie zo svetov ThinkPad a Yoga. Novinky sú už od začiatku stavané do pozície multimediálnych strojov s pracovným určením.

Skĺbenie dvoch, niekedy až protichodných, svetov síce malo predstavovať veľkú výzvu pri návrhu, no dnes sa Lenovo dušuje, že pri značke ThinkBook sa to skutočne podarilo a vznikla tým nová trieda notebookov. Lenovo pritom nové produkty cieli skôr skôr na mladšie ročníky, ktorým má imponovať „štýlový pracovný počítač, ktorý nesklame ani v oblasti výkonu“. 

Ako hlavné body ThinkBookov sú vyzdvihované bleskové spustenie Windows, prihlásenie prostredníctvom odtlačku prsta, svižný multitasking, podsvietená klávesnica so správnym odporom a zdvihom či 13-palcový FHD displej s technológiou Dolby Vision HDR.

K tomu sa pridáva 11-hodinová výdrž batérie, systém rýchleho nabíjania, ktorý batériu za hodinu dobije na 80%, ale aj spomínaný výkonný hardvér – najnovšia 8. generácia procesorov Intel Core i7, až 16 GB RAM a až 512 GB rýchle SSD úložisko.

Súvisiacie články

Gény legendárnych ThinkPadov sa majú prejavovať primárne v oblasti bezpečnosti – jednostupňová autentifikácia a zapnutie pomocou dotykového snímača odtlačkov prstov, diskrétny modul TPM 2.0 pre zabezpečenie systému Windows 10, šifrovanie používateľských údajov a taktiež kryt webkamery ThinkShutter pre ochranu súkromia.

Reklamná kampaň s Jánom Gorduličom

Vyzerá to tak, že Lenovo rozbieha marketingovú kampaň, ktorou chce svoju novú značku dostať do povedomia verejnosti, a to aj v našich končinách. Slovenská pobočka už dlhší čas spolupracuje so stand-up komikom a moderátorom Jánom Gorduličom, ktorý patrí medzi veľkých fanúšikov ThinkPadov, a vzhľadom na doterajšiu spoluprácu by ho snáď bolo možné označiť aj za „ambasádora“ pre notebooky Lenovo. Nebude tak žiadnym veľkým prekvapením, že práve Gordulič je tvárou nových reklamných spotov.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.