Nové M.2 SSD Ultimate SU650 od ADATA lákajú na nízku cenu

ADATA do ponuky svojich produktov pridáva M.2 2280 SATA SSD disk ADATA Ultimate SU650 využívajúci pamäťové moduly 3D NAND TLC.

Disk je k dispozícii v prevedeniach s kapacitami 120 GB, 240 GB a 480 GB, pričom odporúčané predajné ceny sú skutočne veľmi príjemné – 22€; 36€ a 62€. ADATA deklaruje prenosové rýchlosti až 550 MB/s pre čítanie a až 510 MB/s pre zápis.

Výkonnosť a dátová integrita sú zaistené podporou inteligentného SLC cachingu a opravného kódu Low-density parity-check (LDPC). Vzhľadom k veľkosti M.2 2280 je SSD disk Ultimate SU650 ideálny ako pre notebooky, tak aj pre stolové počítače. Ukazovateľ strednej doby bezporuchovej prevádzky (mean time between failure, MTBF) dosiahol hodnoty 2 milióny hodín.

Súvisiacie články

Pri kúpe SSD disku Ultimate SU 650 získajú noví majitelia tiež programy ADATA SSD Toolbox a ADATA Migration Utility. SSD Toolbox umožňuje disk monitorovať a spravovať, zobrazovať jeho stavu, mieru opotrebenia a informácie o životnosti.

Nástroj Migration Utility je obzvlášť užitočný pre ľudí, ktorí prechádzajú z disku HDD na SSD, nakoľko rýchlo a jednoducho zálohuje a prenesie obsah celých diskov, a to vrátane operačných systémov.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.