MojWindows

Samsung ponuku produktov na slovenskom trhu rozširuje o rad bezdrôtových slúchadiel prémiovej značky AKG. Zákazníci budú mať na výber zo širokej ponuky od ľahučkých štupľov Y100 až po prémiový model N700NC. Novinky budú dostupné koncom júna až začiatkom júla.

Samsung pripravil stručnú tabuľku s prehľadom nových modelov a v tlačovej správe vyzdvihol niekoľko kľúčových vlastností.

AKG N700NC

Kombináciu toho najlepšieho dizajnu a kvality zvuku od AKG ponúka top model tohtoročného radu AKG N700NC. Najnovší kúsok špičkovej techniky je ideálny pre milovníkov kvalitného zvuku na tej najvyššej úrovni.

  • Adaptive Noise Cancelling pre potlačenie okolitých ruchov.
  • Funkcie Ambient Aware a Talk Thru pre filtrovanie šumu a rušivej ozveny pri telefonátoch, a zároveň pre vyváženie pomeru prepustených vonkajších hlukov tak, aby vás nerušili, ale aby ste sa zároveň mohli cítiť bezpečne s vedomím, že budete počuť všetko potrebné.
  • Batéria s dlhou výdržou cez 20 hodín. Navyše už 10 minútové nabíjanie má zabezpečiť dostatok energie na hodinu prevádzky.
  • Ovládanie aj cez aplikáciu AKG Headphone.

AKG Y500

Pre tých, ktorým je aj 20 hodín nepretržitého počúvania málo, sú tu slúchadlá AKG Y500. Kapacita ich batérie umožňuje prehrávanie hudby po dobu až 33 hodín. Y500 nezakrývajú úplne celé uši, prenikajúci okolitý hluk však spracováva funkcia okolitého zvuku Ambient Aware.

  • Multi-point prepojenie: Slúchadlá Y500 môžete prostredníctvom Bluetooth spárovať hneď s dvoma zariadeniami naraz a jednoducho medzi nimi prepínať.
  • Play & Pause: Slúchadlá Y500 automaticky pozastavia prehrávanie vo chvíli, keď ich zložíte z uší – a keď ich opäť nasadíte, prehrávanie opäť pokračuje.
  • Super rýchle nabíjanie: Hodinu počúvania získate už po 5 minútach nabíjania, plnú kapacitu batérie za dva a pol hodiny nabíjania.

AKG N200A

Ďalším z nových produktov AKG na trhu sú športové slúchadlá N200A, ktoré oslnia svojou nízkou váhou len 21 gramov. Slúchadlá majú vodoodolnosť certifikovanú štandardom IPx7 – teda do hĺbky jedného metra až po dobu tridsať minút.

Na jedno nabitie vydržia 8 hodín telefónneho hovoru alebo prehrávania hudby a disponujú funkciami Ambient Aware a Talk Thru, s ktorými nestratíte kontakt s okolím. Čo sa týka spracovania slúchadiel, ich spájací kábel je obalený vysoko kvalitnou tkaninou a samotné štuple obsahujú magnety, ktorými ich spojíte, keď ich nepoužívate.

AKG N200NC

Rovnako, ako najvyšší model nových bezdrôtových slúchadiel AKG, vedia aj štuple N200NC kompletne odfiltrovať vonkajší hluk pomocou technológie Noise Cancelling. Výdrž na jedno nabitie je až 10 hodín, a po 10-minútovom dobití máte dosť energie na ďalšiu hodinu počúvania.

Slúchadlá disponujú pružným tylovým mostom a na každom z koncov sa nachádzajú doplnkové tlačidlá pre zapnutie slúchadiel, pre reguláciu hlasitosti a pre ovládanie hudobného prehrávania. Jedno z tlačidiel slúži aj pre aktiváciu funkcie Ambient Aware.

AKG Y100

Poslednými z nového radu slúchadiel AKG sú bezdrôtové slúchadlá Y100. Ide o najlacnejší model z aktuálneho radu, ktorý sa však môže pochváliť kvalitnými vlastnosťami.

Samsung vyzdvihuje kompaktnosť, nízku hmotnosťou 24 gramov a tenký spojovací káblel, na ktorého koncoch je umiestený modul s tlačidlami pre ovládanie hudby, mikrofón pre vybavovanie hovorov a taktiež 120mAh batéria.

V dobe, keď sa slúchadlá nepoužívajú, môžete ich k sebe magneticky prichytiť. Slúchadlá Y100 vydržia na jedno nabitie až osem hodín aktívneho využívania, 15 minút na nabíjačke umožní ďalšie hodinové prehrávanie hudby. Plné nabitie potom trvá rovné dve hodiny.

Prehľad portfólia

17.06.2019
Zdroj: TS

+