Halo Infinite vychádza koncom roka 2020, po boku novej konzoly

Halo Infinite, spirituálny reštart známej hernej série, sme videli počas minuloročnej konferencie E3 2018, no až po roku sa dozvedáme, kedy ambiciózna novinka z produkcie štúdia 343 Industries bude vydaná.

Hra vychádza po boku pripravovanej konzoly „Scarlett“ koncom roka 2020. Nepôjde však o exkluzivitu len pre novú konzolu, hra bude dostupná aj pre súčasnú konzolovú generáciu Xbox One a počítače s Windows 10.

Príbeh v Halo Infinite bude rešpektovať to, čo sa v sérii doteraz odohralo, no zároveň ide o úplne novú kapitolu a vhodné štartovacie miesto pre hráčov, ktorí s Halo nemajú vôbec žiadnu skúsenosť. V novom pokračovaní ságy sa stretneme so starým známym Master Chiefom, no aj kopou úplne nových postáv. V hre opäť pôjde o záchranu ľudstva.

Súvisiacie články

Hra bude vytvorená s využitím nového enginu Slipspace Engine, ktorý bol vytvorený špeciálne na to, aby sa Halo mohlo posunúť o pár stupienkov vyššie a hráči sa dočkali hry, o ktorej doteraz mohli len snívať.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.