Príbeh Gears of War pokračuje už 10. septembra s novým herným režimom Escape

Séria Gears of War bude pokračovať už 10. septembra, kedy vychádza Gears 5. Oznámené to bolo počas prezentácie Microsoftu na veľtrhu E3 2019, čím sa potvrdil predošlý únik informácií zo začiatku mája.

Hra bude obsahovať nový herný režim Escape. Pôjde o akciou prekypujúci kooperatívny mód, v ktorom sa trojica hráčov pustí do eliminácie nepriateľov priamo v ich rodnom prostredí, kde sa vám každá chyba môže stať smrteľnou. Okrem toho, že nepriateľov môžete masakrovať v predpripravených mapách, si budete môcť vytvoriť svoje vlastné výzvy a pustiť sa do nich s nič netušiacimi priateľmi.

Vývojárske štúdio The Coalition, ktoré stojí za produkciou, bude v nadchádzajúcich mesiacoch odhaľovať nové a nové informácie. Sľubuje pritom, že Gears 5 pôjde za hranice toho, čo by sme od Gears of War doteraz mohli očakávať. Súčasne má ísť o najväčšiu hru v histórii celej série.

Súvisiacie články

Dočkať sa máme aj niekoľkých beta testov, kde si bude možné oťukať niektoré z pripravovaných noviniek v režime viacerých hráčov – 17. júla pôjde o test režimu Versus a 19. augusta o nový režim Horde.

Gears of War 5 vychádza pre konzoly Xbox One a počítače, kde bude dostupná cez Microsoft Store a Steam. Priamo v deň svojho celosvetového vydania bude zaradená do katalógu služby Xbox Game Pass pre konzoly aj počítače.

Hráči, ktorí si hru zakúpia vo vyhotovení Ultimate Edition, ako aj predplatitelia služby Xbox Game Pass Ultimate, získajú štvordňový náskok – Gears 5 môžu hrať od 6. septembra. Každý, kto si hru predobjedná alebo cez službu Xbox Game Pass zahrá počas prvých 7 dní od jej vydania (do 16.9.), zadarmo dostane balíček „The Terminator Dark Fate Character Pack“ s postavami Terminator T-800 a Sarah Connor.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.