Age of Empires 2 v 4K rozlíšení vychádza na jeseň

Jedna z najpopulárnejších hier svojej kategórie, real-time stratégia Age of Empires 2, sa na jeseň dočká ďalšej prepracovanej edície „Definitive Edition“ s podporou 4K rozlíšenia, plne remastrovaným soundtrackom, prepojením na službu Xbox Live, achievementov, ale aj novinkami po obsahovej stránke.

Microsoft zatiaľ spomína pridanie herných turnajov, režim pre sledovanie hier ostatných hráčov v reálnom čase či pridanie štvorice nových civilizácií a trojice nových príbehových kampaní v rozšírení The Last Khans .

Hra pre počítače s Windows 10 vychádza na jeseň cez obchody Microsoft Store a Steam, bude aj súčasťou predplateného Xbox Game Pass pre PC. Podporované bude hranie medzi verziou z Microsoft Store a tou predávanou cez Steam.

Súvisiacie články

Predajná cena bola stanovená na 20 dolárov. Momentálne sa pripravuje spustenie uzatvoreného beta testu, do ktorého sa môžete prihlásiť cez oficiálny web AgeOfEmpires.com.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.