MojWindows

Ubisoft si ako exkluzívneho partnera pre svoje e-športové turnaje Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League a Majors vybral Acer s hernými produktami Predator.

Značka Predator bola už aj v uplynulých rokoch aktívne prepojená so svetom e-športu, a aktuálne bude až do novembra 2020 svojimi monitormi a počítačmi podporovať turnaje v hre Rainbow Six Siege.

Profesionálnym tímom budú stolové počítače, notebooky a monitory Predator dostupné počas zahrievacích kôl aj oficiálnych offline zápasov. Produkty budú navyše dostupné aj vo fanúšikovských zónach, kde si záujemcovia budú môcť vyskúšať nový herný obsah v Rainbow Six Siege.

Partnerstvo zahŕňa spoluprácu a vzájomnú propagáciu, spolu so zapojením fanúšikov, globálnymi súťažami aj výzvou priamo v hre, kde je možné odomknúť doplnky Predator.

Rainbow Six Siege priťahuje viac než 45 miliónov hráčov po celom svete, pričom eSports komunita vykazuje neustály rast. Súbežne s novým partnerstvom sa Rainbow Six Pro League vracia aj s viacerými zmenami:

  • Prepracovaný harmonogram zahŕňajúci dva dni hrania týždenne pre každú zo štyroch kľúčových oblastí – Severná Amerika, Európa, Ázia, Latinská Amerika
  • Rozšírený mapový fond
  • Odstránenie automatického preraďovania tímov
  • Zvýšenie celkovej hodnoty výhier na 626 000 dolárov

Podrobnosti o chystaných zmenách v Rainbow Six Pro League Season X nájdete tu.

26.06.2019
Zdroj: TS

+