MojWindows

Elektronický obchod s hrami, Epic Games Store, aj najbližších dvoch týždňov všetkým záujemcov ponúka bezplatnú hru. Tentokrát ide o starší kúsok World of Goo, čo je vlastne logická hra, kde je vašou úlohou vhodným spôsobom skladať konštrukcie ako sú mosty či veže, pomocou ktorých potom presuniete guľôčky z lepkavej látky „Goo“ na miesto určenia.

Konštrukcie pritom vytvárate z týchto istých guľôčok, takže to musíte robiť šikovne, aby vám nejaké vôbec zostali pre doručenie. Ďalší menší háčik je aj v tom, že na vytvárané objekty vplývajú fyzikálne javy, takže sa napríklad pod vlastnou váhou môžu ohnúť.

Hra bola pôvodne vydaná ešte v roku 2008, no tvorcovia ju len pár dní pred aktuálnou „rozdávačkou“ aktualizovali, aby bezproblémovo a prirodzene fungovala aj na moderných systémoch. Dočkala sa teda vecí ako kvalitnejšia grafika, podpora vyšších rozlíšení, vylepšenia pre používateľské rozhrania a ďalšie drobnosti.

Na to, aby ste si hru pridali do svojej hernej knižnice máte čas až do 16. mája. Po tom, čo si ju raz vyzdvihnete zostane súčasťou vášho konta natrvalo.

05.05.2019
Zdroj: World of Goo

+