MojWindows

Hry série Halo majú ešte v priebehu tohto roka postupne, po jednotlivých častiach, doraziť na počítače. Vývojárske štúdio 343 Industries sľubuje, že hráči dostanú najlepší herný zážitok, aký len bude možný, a preto nebol zverejnený žiaden konkrétny termín vydania.

Príchod kolekcie Halo Master Chief Collection na počítače sa drží myšlienky, že hry budú dostupné, až keď budú hotové, a nie skôr. S dodržaním sľubov o dostatočnej kvalite má pomôcť aj program verejného testovania Halo Insider Program, do ktorého sa môžu hráči zapojiť a priamo svojimi poznatkami a pripomienkami tvarovať finálnu podobu očakávaných hier.

Vývojári pôvodne chceli testovanie naplno spustiť ešte koncom apríla, no neskôr oznámili, že niektoré oblasti vývoja sa ukázali byť náročnejšie než sa pôvodne očakávalo a kvôli tomu došlo k odkladu.

Komunitný šéf 343 Industries, Brian Jarrard, pred pár dňami oznámil, že vzhľadom na súčasný stav to vyzerá tak, že prvé testovacie verzie hier Halo nebudú dostupné skôr ako po veľtrhu E3 2019. Za predpokladu, že všetko pôjde hladko, by sa teda členovia programu Halo Insider Program mohli do prvého hrania pustiť už niekedy v polovici júna.

20.05.2019
Zdroj: Neowin

+